Så löjligt med Pokémon

pokemon_600

Jag fattar inte det roliga i att jaga Pokémon. Att springa omkring och försöka fånga små figurer i mobilen.  Rena rama tokigheterna. Var på stan idag och såg flera personer som gick omkring och jagade de där figurerna i mobilen. De verkade helt uppslukade. När jag och en polare satt utanför den indiska restaurangen och käkade god lunch så gick det förbi två unga tjejer med mobilerna i högsta hugg. Då kunde jag inte låta bli att ropa
– Det finns jättemånga nere vid sparbanken
Tjejerna tittade upp och ena sa
– Tack

Sen har man sett att den här galenskapen har orsakat olyckor. Då de varit så inne i att jaga de där små figurerna. Jag kommer aldrig att börja spela det här löjliga Pokémon. Inte en chans. Ni andra gör som ni vill.

One Response to Så löjligt med Pokémon

  1. puggan skriver:

    Du behöver inte vara med, men vi som spelar uppskattar spelet, har spelat flera gps-baserade spel, och gillar iden med att man fysiskt måste röra sig för att nå saker i spelet, att Pokeemon desutom ger en del nostalgi för oss som växt upp med de tidigare Pokemon spelen gör det ännu roligare, att desutom träffa massa nya männsikor som spelar samma spel, har helt klart pratat med fler människor hemma på torget den senaste veckan, än vad jag gjort sen jag flyttade in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.