Inget krogbesök i helgen

_DSC0225-2_600
Från Yrans efterfest. Foto: Stefan Falkelind

Har hållit mig hemma hela helgen. Inte ett endaste besök på vare sig Plaza eller Captain Cook. Kände att jag behövde vila upp mig inför kommande vecka. Känns som att den kommer att bli väldigt intensiv. Kirikogalan 2013 ska jag jobba med, arbetsförmedlingen ska besökas och en arbetsgivare ska ringas. Känner att tiden bara springer iväg alldeles för fort.

One Response to Inget krogbesök i helgen

  1. Hebbe skriver:

    Hej du..Ja det är ju rena Rånet,,fan jag betalar ju en räkning från dom varje månad,,skittaskigt sätt att tjäna pengar på..Haé Bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.