Roligt när det är roligt

FUNNYWOW_35_600

Snacka om att livet är roligt nu. Händer saker hela tiden som gör mig glad. Fast jag blir rätt slut i både kropp och själ. Det kan bli lite väl mycket av det goda ibland. Artister hit och artister dit. Förhandlingar och kontakter. Det kommer att bli en riktigt härlig nöjesvår här i stan kan jag lova er. Men just nu skulle jag vilja ha en skön massage och chips och dipp. Men ser att det är dax för lite middag. Tur jag har som har den färdig. Det blir potatisgrotta. Kan nog kalla rätten för detta. Ska slänga mig ned i soffan och njuta av middagen.

2 Responses to Roligt när det är roligt

 1. Pippi Papp skriver:

  Älskling! Gud vad vi är glada att du mår bra! Och ordnar hit stjärnor i rad! You’re a gift to the world! En sann stjärna!

  puss från din Pippi

  PS Är på Kajmanöarna just nu, GUUUD vilket väder!! Helt otroligt!! Sju meters vågor!! Helt knallbrun!! Hur har ni det hemma i sverige?? iNTE PEPPARKAKSBRUNA VÄL??? hehehhe

  • Stefan Falkelind skriver:

   Älskling själv. Trevligt att höra från dig men akta dig för vågorna när de är så där höga. Menar du som inte är så lång. ja stjärnorna ska hit. Därmed basta. Här börjar sommaren komma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.