Mycket i skallen nu

_DSC0116_600
Foto: Stefan Falkelind

Det är knapp jag vet vilken dag det är. Inte för att jag har för mycket att göra utan helt enkelt för att tiden bara rinner iväg. Redan tisdag och bara en jobbdag kvar och sen en ledig dag. Skönt. Men i min skalle är det mycket nu. Blir snart förändringar på jobbfronten och en ny fas 3 plats måste jag fixa. Jag som klarar mig så bra utan sånt trams men så är det ju bestämt. Så det är inte så konstigt att jag knappt vet vilken dag det är. En skön tidning skulle sitta bra nu så man kan koppla av lite. Ett magasin.

2 Responses to Mycket i skallen nu

 1. Anne skriver:

  Fortfarande i fas 3 Trodde att du va klar med det.
  Hoppas att du får ett jobb snart som f.an
  Kramar

  • Stefan Falkelind skriver:

   Nej är fortfarande i Fas 3 på halvtid men blir snart på heltid. Har jobb månaden ut iallafall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.