Nu polisanmäler jag Nordiska motståndrörelsen för brott mot grundlagen

nordiska motståndsrörelsen

Nu får det vara nog med nazisternas verksamhet här i Sverige. Vi måste sätta ned foten och motarbeta dem om och om igen. De hör inte hemma här. Så jag tog saken i egna händer och har polisanmält nazistorganisationen Nordiska motståndsrörelsen för brott mot vår svenska grundlag. Den ska följas. Och efter levas. Medlemmarna kan ta och gräva ner sig i nån skyttegrav och leka med sig själva. Organisationen är av militär art, de förföljer folkgrupper pga etnisk ursprung, och sexuellläggning.De är öppet mot demokrati. De är öppna rasister. De sprider sitt budskap öppet genom möten och utdelning av flygblad.

Jag hänvisar till vad som står i vår grundlag och att de därför bryter mot den. I vår grundlag står det:
Regeringsformen kapitel 2 paragraf 24:
Mötesfriheten och demonstrationsfriheten får begränsas av hänsyn till ordning och säkerhet vid sammankomsten eller demonstrationen eller till trafiken. I övrigt får dessa friheter begränsas endast av hänsyn till rikets säkerhet eller för att motverka farsot.
Föreningsfriheten får begränsas endast när det gäller sammanslutningar vilkas verksamhet är av militär eller liknande natur eller innebär förföljelse av en folkgrupp på grund av etniskt ursprung, hudfärg eller annat liknande förhållande. Lag (2010:1408).

Hoppas att min polisanmälan tas på största allvar. Det borde den göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.