Inget att fira

_DSC0010_600
Foto: Stefan Falkelind

Har du varit ut på stan och firat Nationaldagen? Det har inte jag. Skulle aldrig falla mig in. Vad är det att fira? Det enda som är bra är att man är ledig men annars så kvittar det. Jag är så glad att bo i Sverige. Ett fint land. Känner mig stolt att bo så här fint. Men att ha en speciell dag då man ska vifta med svenka flaggan är inget för mig. Har varit hemma hela dagen och legat i soffan. Det har varit min Nationaldag.

One Response to Inget att fira

  1. Karin skriver:

    Jag har inte heller firat. Jag har jobbat istället. 😀
    Jag är förresten inte någon sådan där ”fira-människa” överhuvudtaget, så jag hade inte gjort något särskilt annars heller.
    Men lite synd kan jag tycka ändå att vårt nationaldagsfirande är så blekt jämfört med andra länder. – Vi har ju ett helt fantastiskt land, väl värt att fira. (Om man nu vore en fira-människa alltså. Grejen är nog att vi är väldigt många som är som jag. – Och du. 🙂 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.