Flyttar och flyttar

flyttlador-flyttkartonger_600

Nu börjar det bli lite ordning på torpet. Har kommit på hur jag ska kunna flytta över alla gamla inlägg och kommentarer från förra stället där jag hade bloggen och in här med det. Jag har börjat med detta nu men det kommer att ta tid och ork. Men hit ska allt till slut. Först trodde jag att det var kört men luskade ut hur jag skulle göra. Det är sånt jag blir så himla glad över. När man hittar en lösning på ett problem så här snabbt. Duktig jag är.

One Response to Flyttar och flyttar

  1. – ja det kändes hårt att byta Egypten och värmen mot ett kallt och regnigt Sverige::(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.