Blir TV kväll

001600
Foto: Stefan Falkelind

Känner mig rätt så trött nu. Har varit en intensiv dag men så rolig. Trots att klockan är rätt så mycket så har jag inte hunnit slå på TV:n än. Lite väl tyst här hemma känner jag. Middag måste jag också häva i mig. Så ikväll blir det till att ligga i soffan och bara slappa. Det är så skönt att bara ligga ned i min sköna soffa och äta middag. Så tråkigt att sitta vid matbordet. Hoppas det går nån bra film på TV. Vore toppen.

One Response to Blir TV kväll

  1. Augusta skriver:

    Ser skön ut din soffa 🙂

    Svar: men egen ö i Östersund? Vad heter den då känner bara till Frösön

    Trevlig helg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.