En fika i Badhusparken

_DSC0005_600
Foton: Stefan Falkelind

Så trevligt vi hade det i Badhusparken. Jag, Magnus, en brud och en liten knodd tog oss en härlig fika på uteserveringen. Såg att de hade fått tak. Ett provisoriskt dock. Mysigt att sitta där under taket. Strålande sol men lite småkyligt. Hade tagit på mig shortsen för jag trodde det skulle vara varmt ute men så var det tyvärr inte. Kan säga att det inte gick fort när vi stod i kön. Såg att tjejen i kassan var märkbart stressad. När jag skulle ta tevatten så var det alldeles vitt. Som om man hällt mjölk i vattnet. Men det fixade till sig. Lite less jag blev.

_DSC0008_600

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.