Äntligen får jag lugnt efter skiddskyttet

skidskytte

Nu så är snart Skidskyttet över. Känns otroligt skönt att det blir lugn och ro. Jag var bara en kort sväng in till Stortorget förut. Gigantiskt där man kan sitta och öla och kolla på tävlingarna, Inte för att jag kollar på nån av tävlingarna men mysigt verkar det. Det är det enda skidskyttet för min del. Har haft en otroligt intensiv jobbvecka då man jobbar på camping. Stugstädningar, snöskottning, serva gästerna och annat som måste göras.

Det har varit slitit och stressigt. Men otroligt kul samtidigt. Lilla storsjöodjuret Birger, har stått på disken och hälsat alla våra gäster välkomna. Nu känner jag mig helt slut och nöjd. Blir så skönt med helg så man få ta det lugnt och vila upp sig. Ligger nu i min sköna soffa och glor på TV. Håller på att ladda för lite party ikväll om man orkar. Det är ju ett antal timmar kvar till det stora slaget. Men vila brukar göra susen säger folk.

Blir också en sväng på affären och handla nåt gått att äta. Men vad? Ja man ser när man kommer dit. Tur att det är söndag i morgon så man får en ytterligare vilodag. Ser fram emot den och söndags bilagorna,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.