Äntligen är det uppsatt

Affisch_alla_370

Äntligen, äntligen. Nu har vi satt upp skärmväggen med jätteaffischerna på. Åtta stora som står vid rulltrappan på varuhuset Kärnan. Kan man få bättre exponering? Knappast. Satte också upp i skyltfönstret. Slitig men så himla skönt det känns att det är uppsatt. Känner mig mycket lugnare nu. Tänkte att jag skulle försöka hämta lite krafter inför galan. Tror att jag kommer att hinna det känns det som.

2 Responses to Äntligen är det uppsatt

  1. Hellan skriver:

    Snygg affisch, jag ska försöka få med mig några ur min klass och gå. Ska P-Danjelsa spela eller ska han bara prata? Och visst stavas det väl ändå konferencier..? 😉

    • Stefan Falkelind skriver:

      Kul att du gillar affischen. Ni är så välkommna och pengarna går till barnen. P-Danjelsa kommer att både uppträda och vara konferencier. Ja det stavas så 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.