Middagen avklarad

Nu har jag käkat och är mätt och belåten. Har gått och tänkt på pizza sen förra söndagen så jag tog en promenad till pizzerian. Då fick jag både motion och mat. Det var härligt väder ute. Så skönt att promenera när man har ett mål. En pizzasallad och mild kebabsås slank också med från pizzerian. Har aldrig ätit mild kebabsås till pizza men det var supergott. Bättre än en fet beasås. Vad ska ni käka till middag?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Skönt att det är sista OS dagen

Nu har vi haft OS alldeles för länge tycker jag. Tack och lov så har jag kunnat hålla mig undan det mesta. På nästan alla kanaler har de visat skiten. Till och med på kunskapskanalen. Trodde faktiskt att den var till för annat. Blanda inte upp alla kanaler för då behövs ju inte dessa specialkanaler. Många, många har haft sömnsvårigheter då de suttit upp på nätterna och glott. Så jag säger bara det. Skönt att det är sista dagen idag med det här eländet. Är ni också OS tokiga?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Ljusshowen på Rådhuset igår



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Afterwork och vinterfestival

Igår hände det mycket för mig. Först knallade jag in till Plaza för att gå på afterwork. Där satt B,T,L,S,S och K och väntade. Det är bra att de har afterwork så man får billig öl. Det var superkul att sitta där och surra. Vid ett annat bord satt en kille som jag gått i paralellklass med i högstadiet. Jäkligt kul att se han efter så många år. Satte mig vid deras bord och surrade. Sen iväg på Vinterfestivalen. Första anhallten var Rådhuset. Blev så impad över ljusshowen. hel maffigt. Ni ska få se hela ljuspelet här på min blogg. Sen bar det iväg till Stortorget där det också var ljusshow. maffigt där med. In på Bishop Arms och tog en öl och sen tillbaka till Plaza. Superlyckad kväll med andra ord.


Plaza. Foto: Stefan Falkelind


Stortorget och Plaza. Foto: Stefan Falkelind



Foton: Stefan Falkelind och okänd.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Martin Ljung en av våra bästa komiker



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Tjuvlyssna på sista Melodifestivallåtarna

Ja nu på lördag kör sista delfinalen i Melodifestivalen igång. Nu från Malmö. Nu kan du tjuvlyssna på bidragen här på min blogg. Jag håller på Pernilla Wahlgren och Peter Jöback. Pernillas låt går helt direkt vidare till Globen tror jag. Den är den bästa låten. Jöback är lika grym som alltid. Han klarar sig garanterat. Jag håller även tummarna för att Py Bäckman klarar sig. Inte för att den låten ligger på topp för min del. Utan mer för att jag känner Py sen många år tillbaka och hon är en av mina kvinliga idoler. vem håller du på?

1. Bidragets titel: Stop
Upphovsmän: Mikaela Stenström, Dimitri Stassos
Artist: Sibel
Lyssna på Stop

2. Bidragets titel: Magisk stjärna
Upphovsmän: Py Bäckman (musik, text), Micke Wennborn (musik)
Artist: Py Bäckman
Lyssna på Magisk stjärna

3. Bidragets titel: Human Frontier
Upphovsmän: Anneli Axelsson, Tobias Jonsson
Artist: NEO
Lyssna på Human Frontier

4. Bidragets titel: Thursdays
Upphovsmän: Peter Boström (musik), Thomas G:son (musik), Sharon Vaughn (text)
Artist: Lovestoned
Lyssna på Thursdays

5. Bidragets titel: This Is My Life
Upphovsmän: Bobby Ljunggren (musik), Kristian Lagerström (text)
Artist: Anna Bergendahl
Lyssna på This Is My Life

6. Bidragets titel: Jag vill om du vågar
Upphovsmän: Pontus Assarsson (text & musik), Daniel Barkman (text), Jörgen Ringqvist (text & musik)
Artist: Pernilla Wahlgren
Lyssna på Jag vill om du vågar

7. Bidragets titel: Idiot
Upphovsmän: Per Aldeheim, Niklas Jarl
Artist: Noll disciplin
Lyssna på Idiot

8. Bidragets titel: Hollow
Upphovsmän: Anders Hansson, Fredrik Kempe
Artist: Peter Jöback
Lyssna på Hollow


svt.se


Läs även andra bloggares åsikter om melodifestivalen, artister, musik, tävlingar

Snälla Wasa

Blev så positivt överaskad när jag och polare knallade på stan idag. Plötsligt dök en tjej upp med en stor säck med mackor. Det visade sig att hon kom från Wasa. ja inte staden i Finland utan från företaget Wasa. Vi fick lite mackor av henne. Jag bara älskar de här mackorna. Mina favvosar. Underbart god fyllning. Så tack och bock Wasa. När jag kom hem så käkade jag genast upp dem. Gillar ni de här mackorna också?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Jag ska läsa Ozzys memoarer

Musiklegenden Ozzy Osbourne ger ut sina memoarer ”I am Ozzy”. Där berättar han om mobbning och sitt drogintagen när hans karriär tog fart. Jag är ingen diggare av hans musik. Tvärtom men är jäkligt nyfiken på hur hans liv har varit. Så jag ska defenitivt läsa hans memoarer när jag kommer över boken. Fast jag måste ta reda på vart man kan köpa boken. Nån som vet?


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Datorhjälp och bullar

Knallade iväg idag till stan. Det var underbart skönt väder. Inte för kallt och soligt. Hade målet inställt på B. Skulle hjälpa henne lite med datorn som hon skaffat sig. Väl där så pulade vi på och fixade till det som hon ville ha det. Inga avancerade saker så det gick smidigt. Blev faktiskt avundsjuk på hennes nyskärm. Den skulle jag vilja ha. Stor och snygg var den. Sen blev jag bjuden på fika med hembakta bullar. Snacka om goa bullar. Hon kan baka den där B.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Calvin Kleins heta kallingmodeller

De stora modemärkena Armani och Calvin Klein slåss om att ha de hetaste killarna som visar deras kallingar. Fyra av Calvin Klein nya namn är Kellan Lutz (Twilight), Mehcad Brooks (True Blood), Fernando Verdasco (tennis) och Hidetoshi Nakata (fotboll). Snacka om heta och läckra killar. Jag bara dör. Armani har lika snygg. Det går inte att välja. Visst är killarna läckra?





Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Ska få kompensation för skitmaten

Igår fick jag ett mail från chefen på Tages. Ett trevligt mail där hon bad om ursäkt för den vidriga maten jag köpte där. Nu ska jag få kompensation för det. Ska ringa henne och bestämma. Hon tog verkligen till sig av kritiken och var väldigt tacksam för feedback på deras mat. Hoppas det blir bättre nu. Så det lönar sig att klaga på det som man tycker är fel.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nu laddar de inför Vinterfestivalen

När jag var påväg över vårt skitdyra torg så såg jag att de höll på att bygga upp ett jättelikt tälthus eller vad man nu kan kalla det för. Det ska nog bli en pub och restaurang under Vinterfestivalen. På fredag är det premiär och den ska jag såklart på. Kan ju inte missa detta. Tittade upp och såg jättelika speciallysen. Det kommer att bli häftigt att få se dem lysa sen. Man har ju sagt att det ska bli en ljusupplevelse över det vanliga. Det känns otroligt kul att torget blir använt till såna här evenemang istället för att stå tomt och öde. På fredag är jag där.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fick skitmat från Tages

I går kväll var jag och köpte falafeltallrik hos Tages på Frösön. 69 kr kostade det. Inget att säga om priset men vad fick man för det priset? Jo sju falafel som varken stektes eller friterades utan värmdes upp i micron. Sen fick jag allt i en minibox med enbart grönsallad och en tomat. En liten skvätt mildsås. Man blir verkligen upprörd. De skryter om att de serverar vällagad mat. Vilket skämt. Kallar de microvärmda falafel som vällagad mat? Har aldrig varit med om sämre falafeltallrik i hela mitt liv. Man friterar falafeln. Det borde väl personalen veta. Sen så är de de vita boxarna som man använder och inte så här skit lite strips. När det gäller salladen så ska man också få rödlök och feferoni. Inte bara grönsallad och en tomatbit. När det gäller kebabsåsen så är det en skandal. Vidrigaste såsen någonsin. Så här jävla urusel  mat ska inte få serveras. Jag borde få kompensation för den vidriga maten. Kommer aldrig att köpa nåt från Tages något mer. Ta bort falafeltallrik från menyn när ni uppenbarligen inte kan tilllaga det som det ska göras.





Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Söndagsmys

Idag är det ju Söndag. En dag då man hellst vill ta det lugnt och koppla av inför kommande vecka. Jag tänkte ha Söndagsmys ikväll i soffan med Tv:n på. Men måste fundera på vad för smarrigt jag ska äta då. Självklart blir det mysigare om man har nån med sig i soffan men det är inte bara att trycka på en knapp så dyker det upp nån. Det går ju bra utan sällskap också. Har inga problem att sitta och mysa själv. Vad ska ni göra ikväll? Glöm inte bort att rösta på min blogg som Veckans blogg. Sista chansen nu. Rösta här.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kontrollera humöret Penn

Jag har full förståelse för att paparazzi kan gå kändisarna på nerverna. De får inte vara i fred. Ständigt förföljd och påpassad. Men det är en baksida av att vara kändis. Det vet kändisarna om. Skådespelaren Sean Penn blev så förbannad på en paparazzifotograf att han sparkade och slog denne. Det finns inget försvar för detta. Herr Penn borde gå och träna sig på att kontrollera sitt humör. En del kändisar tror att de kan göra precis som de vill bara för att de är kända. Skärpning. Kanske terapi behövs?


Aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Melodifestival goding



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Var på första basketmatchen någonsin

Kan ni tänka er. Jag har varit på min första basketmatch någonsin. Jag som hatar sport. Det skedde igår. Var hos en polare till mig och några till var där. plötsligt så skulle vi åka iväg. Tänkte inte så mycket på vart vi skulle så jag bara hängde med. Plötsligt var vi vid Sporthallen och då fattade jag var det skulle sluta. Jag fick gilla läget. Jag måste erkänna att det faktiskt var kul att titta på baskettspelarna. Man rycktes med. Började också att hejja på spelarna. Det trodde jag aldrig skulle hända. Så jag kanske följer med på fler baskettmatcher.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Tjuvlyssna på lördagens bidrag

Här har du möjlighet att tjuvlyssna på bidragen i den tredje deltävlingen av Melodifestivalen. Blev riktigt besviken på Alcazars låt. Mesig som den. Inte vad jag förväntade mig av dom. Den går inte vidare i morgon. Däremot gillar jag Elin Lantos. Den är härligt fartfylld. Håller på Timotej, Lanto och Crusified Barbara. Vem håller ni på?

1. Bidragets titel: Headlines
Upphovsmän: Peter Boström, Tony Nilsson
Artist: Alcazar
Lyssna på Headlines

2. Bidragets titel: Tonight
Upphovsmän: Sharon Vaughn, Anders Hansson
Artist: Johannes Bah Kuhnke
Lyssna på Tonight

3. Bidragets titel: Doctor Doctor
Upphovsmän: Mirja Breitholtz, Tony Nilsson
Artist: Elin Lanto
Lyssna på Doctor Doctor

4. Bidragets titel: Hur kan jag tro på kärlek
Upphovsmän: Niclas Lundin (musik), Tony Malm (musik), Kenneth Gärdestad (text)
Artist: Erik Linder
Lyssna på Hur kan jag tro på kärlek

5. Bidragets titel: Yeba
Upphovsmän: Tuomas (Tiny) Pyhäjärvi (musik), Getty Domein (text)
Artist: Getty Domein
Lyssna på Yeba

6. Bidragets titel: Kom
Upphovsmän: Niclas Arn, Gustav Eurén, Karl Eurén
Artist: Timoteij
Lyssna på Kom

7. Bidragets titel: You're Out Of My Life
Upphovsmän: Henrik Janson, Tony Nilsson
Artist: Darin
Lyssna på You're Out Of My Life

8. Bidragets titel: Heaven Or Hell
Upphovsmän: Håkan Larsson, Björn Lönnroos, Jörgen Svensson
Artist: Crucified Barbara
Lyssna på Heaven Or Hell



svt.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,


Tjäna massor med pengar - sälj vuxenleksaker

Här är ett otroligt bra tips på hur man kan tjäna massor med pengar utan att ens behöva göra något. Om man blir återförsäljare för LustJakt så kan man:

länka till dem via bloggen och tjäna 20% av allt som någon köper via länkarna.
- anordna homepartyn där man åker hem till folk och visar upp och säljer deras produkter (vuxenleksaker).
sälja via katalog till sina vänner.
värva andra säljare och tjäna 5% av allt som folk köper via deras länkar och 5% av alla deras värvade och deras värvade och deras värvade. (I 4 led nedåt)...

Själv får man 20% rabatt om man vill köpa något.

Det enklaste sättet är ju alltså att värva andra säljare och tjäna på deras förtjänst.
Exempel: Du värvar 4 nya personer, som i sin tur värvar 4 nya (16 personer). Dessa 16 personer värvar sedan 4 nya per person (64 personer) och slutligen värvar dessa 64 personer 4 nya per person (256 personer).Totalt blir detta 4 + 16 + 64 + 256 = 340 under dig som alla inbringar 5% per försäljning till dig.

Räkneexempel: Om alla 340 personerna har ett försäljningsvärde på 5000 kr per månad så skulle du få en provision på 85000 kr per månad. 5000kr per månad kanske är lite för mycket att räkna med. Men om man räknar med att alla har ett försäljningsvärde på 1000 kr per månad så blir provisionen till dig 17000 kr per månad.

Klicka här om du vill bli återförsäljare för LustJakt och tjäna massor med pengar.





Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Middag och jordnötter till efterrätt

Nu ska jag till med att käka en efterlängtad middag. Idag bjuder jag mig själv på champinjoncrepes. Dock har jag inte gjort dem själva men vet att de är supergoa. Det blir lätt att fixa den här middan. Till efterrätt så har jag nåt så ovanligt som jordnötter. Inte så vanligt med det till efterrätt men för mig blir det perfekt. Vad ska ni kära bloggläsare käka till middag?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Sen blir man infasad i tredje delen

Var på information idag om fas3 i Jobb och utvecklingsgarantin. Inte så speciellt kul att gå på såna där infomöten på Arbetsförmedlingen. Men man måste ju göra det. Sakta men säkert så kryper det närmare och närmare tills jag hamnar i fas 3. Då ska man ut på såkallad sysselsättning på nån arbetsplats. Man får inte göra ordinarie arbetsuppgifter utan det som annars inte hinns med. Så nu ska jag ragga en arbetsgivare. Får se hur det går med detta. Det är inte så lätt som man kan tro. En positiv sak som jag fick reda på var att jag har rätt till 20 dagars betald semester. Inte visste jag det. Min arbetsförmedlare har inte sagt nåt om det. Dåligt att de inte informerar om det men nu vet jag ju det så det är ju bra.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Spy orgie

Den här parodin på "Exorcisten" är så jäkla kul. Lite äcklig kan nog en del  tycka men här bjuder jag på den iallafall. Skratta och njut. Det gör jag.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Rösta på mig som Veckans blogg

Jag har blivit utvald som en av finalisterna till Veckans blogg hos "The life of Niklas C". Visst blir man glad!! Så nu vill jag att mina kära bloggläsare går in och röstar på min blogg. Det vill ni väl göra?



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Gynning bättre än Höglund

Det har varit en turbulens kring Elisabeth Höglunds frånvaro i programmet "Förkväll". De tycker inte hon passar in där som programledare. Jag håller med dem. Hon var inte så underhållande att titta och lyssna på. Carolina Gynning har nu vikarierat som programledare. Hon däremot är en härlig programledare. Mysig,rolig och proffsig. Låt Gynning vara kvar istället för Höglund. Vad tycker ni?


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Suttit med ett personligt brev

Har idag suttit och filat på ett personligt brev som jag ska använda mig av när jag söker jobb. Det tar sin lilla tid att sitta och fundera på hur man ska skriva. Man ska ta fram sina erfarenheter och beskriva sig själv så det blir intressant. Men nu är det klart för idag iallafall. Kommer nog att behöva fila lite på det mer kan jag tänka mig. Det görs inte på en kafferast precis.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Supermodellens fall

Det är inte lätt för vissa att gå i högklackat. Det det ser vi här när supermodellen ramlar hela två gånger. Men det är inte så konstigt när man går i såna där skyhöga platåskor. Fattar inte hur man kan komma på att göra såna skor som få kan gå i. Men modevärlden är ju så där konstig allt för ofta.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Förfesten hos mig

I lördags var det dax för en liten förfest hos mig. Det är inte så ofta jag har förfest här men nu så skulle det ske. P,P,L och Ö dök upp så där i lagom tid. Nachochipsen åkte fram och ljusen var tända. Mysigt blev det. Lite OS blev det sen för några ville se lite på det. Jäkla kul förfest vi hade. Det är kul när man kan bjuda på sig själv också.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Jag hade rätt igen

Jag hade rätt igen. Mina favvosar i andra deltävlingen klarade sig och gick vidare. Pauline,Andras Johnson och Eric Saade klarade sig igår. Det känns himla roligt att jag hade rätt igen. Får se om jag har rätt nästa gång också.


Aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Tjuvlyssna på kvällens bidrag

Kan du inte hålla dig till ikväll? Här kan du tjuvlyssna på alla kvällens bidrag. Nu när jag lyssnat så är mina favvosar Eric Saade, Pauline och Andreas Johnson. Andreas är klart bäst. Jag tror att han och Eric klarar sig ikväll. vad tror ni?

1. Bidragets titel: Manboy
Upphovsmän: Fredrik Kempe (text & musik), Peter Boström (musik)
Artist: Eric Saade
Lyssna på Manboy

2. Bidragets titel: Hippare Hoppare
Upphovsmän: Vlatko Ancevski, Vlatko Gicarevski, Douglas Leon, Mats Nilsson, Teddy Paunkoski, Otis Sandsjö, Stevan Tomulevski
Artist: Andra Generationen & Dogge
Lyssna på Hippare Hoppare

3. Bidragets titel: Innan alla ljusen brunnit ut
Upphovsmän: Dan Attlerud (text), Stefan Woody (musik)
Artist: Anna Maria Espinosa
Lyssna på Innan alla ljusen brunnit ut

4. Bidragets titel: Come And Get Me Now
Upphovsmän: Mia Terngård (text & musik), Stefan Lebert (musik)
Artist: Highlights & MiSt
Lyssna på Come And Get Me Now

5. Bidragets titel: Sucker For Love
Upphovsmän: Fredrik "Fredro" Ödesjö (musik), Andreas Levander (musik), Johan "Jones" Wetterberg (musik), Pauline Kamusewu (text)
Artist: Pauline
Lyssna på Sucker For Love

6. Bidragets titel: We Can Work It Out
Upphovsmän: Andreas Johnson, Bobby Ljunggren, Marcos Ubeda
Artist: Andreas Johnson
Lyssna på We Can Work It Out

7. Bidragets titel: Underbart
Upphovsmän: Lina Eriksson (text), Johan Moraeus (musik)
Artist: Kalle Moraeus & Orsa Spelmän
Lyssna på Underbart

8. Bidragets titel: Manipulated
Upphovsmän: Sarah Lundbäck, Hayden Bell, Erik Lewander, Iggy Strange-Dahl
Artist: Hanna Lindblad
Lyssna på Manipulated

svt.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,


Folkvandring till Badhusparken

När jag kom till Badhusparken kändes det som rena folkvandringen. Fullt med folk som fikade och roade sig i det strålande fina vädret. Isen var också fylld med folk som åkte skidor och skridskor. Härligt att se alla människor som njöt. Vi har en isväg över sjön och den var fylld med folk. Hade gärna tagit en kaffe och suttit i solen men man vill ju inte göra det själv. Hur kul är det? Not.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Trött trött tröttast

Det är helt otroligt vad trött jag är idag. När jag vaknade idag så kände jag mig alldeles slut i kroppen. Alldeles stel i kroppens muskler och tung i huvudet. Klev upp och läste tidningen och pysslade på. Timmarna gick och det blev middagstime. Käkade lite. Efter middan blev jag så sugen på en chokladkaka. Tog på mig kläderna och gick till affären. När jag kom hem la jag mig i soffan. Lika trött som när jag vaknade. Efter ett tag i soffan så blev jag tvärtrött och blundade och somnade. Vaknade till efter ett tag och var riktigt dötrött. Somnade om. Vaknade till igen och var lika trött då med. Vaknade till och var så jäkla trött men jag tvingade mig upp och nu sitter jag här. Fast jag känner mig helt slut nu också. Snart kommer jag att bli tvungen att lägga mig i soffan igen och vila. Helt otroligt att man kan vara så här trött.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Potatistortillas till middag

Håller precis på att vräka i mig middag. På tallriken ligger potatistortillas med dressing på. Det är så otroligt gott. Åt det för första gången i går. Hittade receptet på ett reklamblad för Coop Medmera. Egentligen ska det vara en röra till men den hoppar jag över idag. Vad ska ni käka till middag?


En annan potatistortillas.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Coolt Gaga

Lady Gagas nyaste outfit. Piratinspirerat. Jag tycker den här outfiten är jäkligt cool. Läckert och sexigt. Undrar vad det blir nästa gång? Alltid lika spännande att få se vad hon drar påsig. Ett utmärkt sätt att hålla sig i rampljuset. Snacka om att hon kan det där. Vad tycker ni?


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Fixat till hemsidan åt polaren

Har fixat lite med en polares hemsida idag. Det var inte så mycket jobb med det. Det känns himla kul att hjälpa han med det. Han blir så tacksam. Då är det extra roligt att hjälpa till. Man känner sig nyttig och är så nöjd efteråt. Fast först så smaskade vi oss såna där fikabröd som börja på W. Ja ni får gissa vad brödet heter. Lite kaffe på det och sen började jag med hemsidan. Nu är det klart för denna gången.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vilka klarar sig på Lördag?

Till helgen kör deltävling två igång i Melodifestivalen 2010. I lördags när deltävling ett drog igång fick jag rätt. Jag höll på Salem Al Fakir och han gick direkt vidare till finalen i Globen. Tyvärr så såg jag inte direktsändninge fast jag hade tänkt göra det. Blir inte alltid som man tänkt. Men nu på lördag ska jag försöka igen. Det ska bli spännande att se vilka som klarar sig. Jag har inte hört nån av låtarna än så jag kan inte säga vilka jag håller på men om man bara tittar på artisterna så tror jag mest på Andreas Johnson. Han är alltid bra. De andra känner jag inte till alls. Här ser ni alla delfinalisterna. Nån som ni gillar bäst?


svt.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Problem med min blogg

Flera av mina kära bloggläsare har haft problem med min blogg. En del har inte kunnat kommentera vissa inlägg och andra har haft problem med att se min blogg. Det är inget som jag gjort för att det blir så här utan det hänger på blogg.se. Jag har kontaktat dem och de håller på att kolla vad problemet kan vara. Så ha tålamod. Det kommer att lösa sig.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vilket trams med Alla Hjärtans Dag

På Söndag är det Alla Hjärtans dag. Då ska man vara extra snäll mot varandra. Visst är det fint men inte behöver vi en speciell dag för det. Det är bara trams. Lika tramsigt som Kanelbullens dag. Alla Hjärtans Dag finns bara för att alla handlare ska kunna tjäna extra på folks dåliga samvete. Ge en ask med gelehjärtan till din partner just den dagen och vips så har du visat lite extra uppskattning. Något mer behövs inte tycker många. Sen sitter handlarna och gnuggar händerna när folk köper onödiga prylar inför denna dagen. Vi behöver inte den dagen men handlarna är däremot mån om den.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inte är det en alien inte

Jag tror absolut inte på att det är en alien som de filmat. Det är nog bara en fejk. Man ser bara gestalten snabbt en kort stund. Det är så de brukar göra blufffilmerna. vad tror ni kära bloggläsare?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Hiss eller diss?

Vem bar upp Donatella Vercaces glittriga klänning bäst? Hon själv på en efterfest i New York? Eller när Christina Aguilera hade på sig den på årets Golden Globe Awards? Ja det är ingen tvekan här heller. Donatella såg ju inte klok ut i den. Vad har hon gjort? Försökt klämma in brösten i nåt som de inte får plats i. Det ser verkligen vidrigt ut. Christina Aguilera däremot bar upp den glittriga klänningen med glans. Otroligt vackert.


posh24.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nu är det normalvinter igen

Äntligen är det en normalvinter ute nu. Inga snöstormar och ingen extrem kyla heller. Det har ju som bekant varit en extrem vinter hittills. Med snökaos och så kallt att det drabbat elförsörjningen också. Elpriserna steg som bara den. Tur att jag bor i lägenhet så jag inte drabbades av det på nån elräkning. Det känns skönt att det är normalt här hemma igen. Hur ser det ut för er andra?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Filmkväll och mys i soffan

Ikväll är det en sån här filmkväll för mig. "Spiderman3" har precis kört igång på trean. Så den ska jag se. Är såklart lite skeptisk eftersom det är den tredje. När de gör mer än en uppföljare brukar de kommande inte vara särskillt bra. Men jag får ge den en chans. Man vet ju aldrig. Jag ska bara ligga och mysa i soffan och glo på filmen. Har införskaffat mig en påse chips och dip som jag ska mula i mig.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Jippi jag hade rätt

Jippi jag hade rätt. En av låtarna som jag trodde skulle gå vidare gjorde det. Salem Al Fakir går direkt till finalen i Globen. Blir jäkligt glad över det. Hans låt tyckte jag var bäst.  "Unstoppable" med Ola tog sig också direkt till Globen. Pain of Salvation och Jessica Andersson har gått vidare till Andra chansen. Jag tycker att Ola kunde ha åkt ut. Är ingen fan av honom överhuvuddtaget. Men han kanske åker ut sen. Hoppas det. Vilken var er favvo?


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ladda upp inför Melodifestivalen

Här bjuder jag på en liten uppvärmare inför kvällens melodifestival deltävling. Se och njut och ladda upp. Jag älskar den här låten. Visst är den skitbra?



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Bloggfix idag

Äntligen så tog jag tag i det. Har suttit idag och fixat och donat med en polares blogg. Det var inte så mycket jag skulle fixa med men det var lite pyssel innan jag fick till det som det skulle vara. Känner mig nöjd nu. Det är så träligt att ha saker över sig som man ska göra. Men nu är det klart så nu kan jag släppe det iallafall.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Smyglyssna på delfinallåtarna

Imorgon smäller det. Då kör Melodifestivalen igång. Jag ska sitta bänkad i soffan det är garanterat. Har längtat efter att Melodifestivalen 2010 ska köra igång. Ser verkligen fram emot att få se alla artisterna gapa på scenen. Jag har inte hört nån av låtarna än men mina favvoartister är Salem Al Fakir och Jessica Andersson. Läckra är de också ha ha. Nu kan man smyglyssna på morgondagens låtar. Det gör du här. Det ska jag göra nu. Vilka är dina favvosar?


msn.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Härligt med luftfrächare

Coop Konsum kan vara bra ibland. Jag tänker på priserna. Ofta har de så jäkla höga priser på sina varor. Men det finns undantag. Var dit idag för att köpa lite frukt och lite annat. Vid kassorna så stod en vagn med grejor för bara 10 spänn. De brukar ha det lite då och då. Jäkligt bra tycker jag. Det är alltid kul att rota där. Jag brukar alltid hitta nåt användbart. Idag köpte jag ytterligare en luftfrächare. En står i badrummet och doftar citron och en doftar nåt gott som jag inte kan säga vad det doftar. Om jag skriver hav så fattar ni vad jag menar. Jag älskar när det doftar så här gott i lägenheten. Man blir glad i själen.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Carola får tro vad hon vill

Vår älskade  och hatade Carola har uttalat sig om naturkatastrofen i Haiti. Hon tror att det och krig är ett tecken på jordens undergång och att det ska komma en ny tid på jorden. Hon menar att så står det i Bibeln och den tror hon ju som bekant bokstavligen på. Det är inget konstigt med att tro så. Carola har sin fulla rätt att tro på vad hon vill. Titt som tätt springer ju Jehovas Vittnen runt i trapphusen och försöker "rädda" oss från helvetet. Jag håller absolut inte med henne. Tvärtom. Jag tror inte på Bibeln ett dugg. Om det står så i den där boken eller inte. Ja det skiter jag fullkomligt i. De som är troende får ägna sig åt vad som står och inte står där. Det som hände i Haiti var en naturkatastrof punkt slut.


Aftonbladet


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Införskaffat nya handskar

När jag var på stan idag kom jag på att jag behövde ett par nya handskar eftersom de jag har är så trasiga och fula så jag nästan kräks. Gick förbi Dressman och där stod självaste butikschefen och luftade sig. Känner han sen många,många år tillbaka. Har inte träffat han på ett tag så det var skojsigt att surra lite med han. Han visade mig ett par handskar som jag föll för direkt. Superläckra var de. Priset var också fint. Bara 99 spänn. Så jag slog till direkt. Visst är de snygga?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Äntligen händer det nåt hos facket

Fick brev från facket idag att de inte kunde agera vidare så att jag får min lön från min ex arbetsgivare. De menade att de inte hade underlag som kunde användas i en rättsprocess. Blev så jävla förbannad eftersom underlag finns. Det är ju bara att gå på lönebeskeden och kontrolluppgiften. Ringde min ombudsman och sa det. Han hade inte alla underlag som jag hade. Så jag ska skicka han dem så tar de tag i det här igen. Så nog har jag bevis på vad min ex arbetsgivare ljuger att han betalat mig i lön och vad som jag inte fått. Bara att räkna plus och minus.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Rutigt är snyggt

Jag är förjust i rutigt. Speciellt den här jackan av märket Modern Amusement. Gillar verkligen att de blandat svart,grått och blått. Det blir supersnyggt tillsammans med rutmönstret. Den är nog inget att ha när det är så här kallt som vi har det nu. Priset är lite väl mycket också. 1595 riksdaler. Men den är riktigt snygg. Finns på Nelly.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Härligt att Clintan inte lagt av

Det är härligt att se att vår älskade Clintan inte har lagt av med sitt filmarbete. Fast det var ett tag sedan han var framför kameran. Han har istället befunnit sig bakom, som regissör. Senaste filmen han var med i var "Gran Torino" förra året. Han har hunnit bli 79 bast. Jag tycker det är roligt att gamlingarna inom filmen inte lägger av utan fortsätter så länge de kan. Bara för att man blir en gamling så betyder de inte att man måste lägga av med det man älskar att göra. Titta bara på Lill Babs. Hon håller igång som en tonåring. Härligt tycker jag.


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det blev bara mer disk

Har precis tagit ett ryck och diskat upp allt. Fast när jag ansåg mig vara klar så började jag att plocka lite i kylskåpet och vips blev det mer disk. Så nu får jag ta och fortsätta att diska. Visst är det träligt att stå och diska? Fast det skulle aldrig falla mig in att införskaffa mig nån diskmaskin. Det är lyx när man bor själv tycker jag. Dessutom så skulle jag inte ha råd med nån. De kostar ju en del tusenlappar. När jag var liten älskade jag att diska. Så jag stod ofta vid diskbänken hemma i villan. Nu är det inte så värst kul. Men innan jag diskar igen så ska jag njuta av en god middag.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Varför göra en paus redan nu?

TV3s satsning "Fantastiska nöjen" är lagd på is just nu. Orsaken är för dåliga tittarsiffror. I torsdags så sändes premiärprogrammet. Jag tycker att TV3 kunde ha väntat tills de hade sänt åtminstone två avsnitt. Det har varit lite väl snabba av sig tycker jag. Visserligen kommer de att börja sända igen efter OS. Tyvärr så missade jag premiärprogrammet men ska se det på nätet. Har faktiskt längtat efter att det skulle börja sändas. Speciellt för att jag känner Ulf Beijerstrand som är chef på nöjesbolaget som serien handlar om. Då är man lite extra nyfiken på att se hur de jobbar på företaget. Nån som såg det?


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,





RSS 2.0