Korv och bönor till middag

Gårdagens  middag var suverän. En av mina favvorätter serverades. Korv och bruna bönor. Underbart gott. Fast bruna bönorna hade kunnat vara lite lusbrunare. Det blir en aning bättre smak då. Vad ska ni äta till middag?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Det är en parasitjävel i dricksvattnet

Kommunen har hittat parasitjäveln i vårt dricksvatten. Jag trodde faktiskt inte att de kulle hitta nåt efter provtagningen men så fel jag hade. Så nu är det ett faktum att parasiten faktiskt har gjort mitt dricksvatten smittat. Jag känner ett obehag när jag tänker på den lilla rackaren. Tänk om jag har blivit smittad utan att jag vet om det?


ltz.se

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Patriks Combo klarade sig igen

Patriks Combo har verkligen flyt i "Dansbands kampen". Nu har de gått vidare igen. Underbart säger jag. Finalen börjar närma sig. Självklart håller jag tummarna inför lördagen. Du får ringa in och rösta på grabbarna i Patriks Combo. Eller hur?



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Undrar vad som luktar ute?

Gav mig iväg till affären ikväll. Kände mig så sugen på en dricka och nåt gott. När jag kommer utanför porten känner jag hur det luktar konstigt i luften. Det luktade precis som glykol. Det var inte bara utanför porten som det luktade utan precis överallt i luften. Undrar vad det kan vara? Nån som vet?


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Härlig vintertröja

Själv brukar jag inte ha tjocka tröjar på mig när jag är hemma. Men den här skulle jag absolut ha på mig. Superläckert mönster. Visst är den snygg?


Foto: Dasher Cardigan Knit SEK 1499, G-star - NELLY.COM

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Jag måste koka vattnet

Det är många här i Östersund som fått magsjuka. En speciell parasit orsakar eländet. Nu har kommunen gått ut och sagt åt oss att koka allt vatten. Så nu måste jag försöka komma ihåg att göra det för jag vill verkligen inte få spysjukan.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Jag vann biljarden

Det är inte ofta jag ger mig på att spela biljard. Men igår blev det av. Tillsammans med mina jobbarvänner körde vi igång. Jag hade inte spelat på flera år så det kändes ovant. Jag följde inte konstens alla regler utan körde mitt egna race och det gick superbra. Så bra att jag vann. Fattar inte riktigt att jag vunnit biljard eftersom jag är så dålig på att spela. Jäkligt kul spel.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

After work

Idag blir det after work med mina jobbarvänner. Ska bli så otroligt kul att umgås med dem utanför jobbet. Vi har bokat bord på Plaza så vi får sitta tillsammans allihopa.. Det är alltid  roligt att se hur folk man känner blir när de fått lite i sig. Hur jag själv blir vet jag ju redan.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om

Dagens dikt: Tillsammans är vi oss

Jag är jag
Du är du
Vi är vi
Dem är dem
Tillsammans är vi oss
Jag vill inte vara du
Jag vill vara jag tillsammans med dem
Av: Stefan Falkelind



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Nöjd med föreläsningen

Ja då har man stått på scenen och föreläst. Det gick precis lika bra som jag hade trott. Man ska inte förbereda sig förmycket när man ska prata inför folk. Då blir det inget bra. Var naturlig. Bjud på dig själv om tillfälle ges. Kom bara ihåg att vara påläst. Då går det vägen. Känner mig riktigt nöjd.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Jag hatar viss TV reklam

Det finns viss TV reklam som jag bara inte tål. Jag blir så jäkla irreterad när jag ser reklamen för Bredbandsbolaget. Där sitter några puckon i en soffa och sjunger om hur bra det är med företaget. Så otroligt löjligt så jag nästan spyr. Lika är det med Radiotjänst. Där sjunger en kör som tackar för alla bidrag från öst till väst. Den menlösaste text jag hört. Jag blir så irreterad så jag ibland tittar bort eller byter kanal tills det är över. Lite bättre fantasi kunde de båda ha haft tycker jag. vad tycker du?



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Specialist på företagshemsidor

Det finns en uppsjö av webbbyråer på nätet. En del riktar sig speciellt till företag som behöver hemsidor och andra riktar sig till privatpersoner. Webbbyrån dinwebb.nu har specialiserat sig på företagssidan. De erbjuder sig att skapa effektiva företagshemsidor, kommunikationsplattformar och grafiskprofil. Om jag hade haft ett företag som hade varit i behov av en professionell hemsida så hade jag absolut kontaktat den här Stockholm webbbyrå. Det är för att de satsar på kommunikation och funktion vilket skulle kännas oerhört viktigt för mitt företag. Det finns självklart andra webbbyråer som man kan anlita men många bygger bara hemsidan så den ser bra ut men tänker inte på dessa viktiga saker. Jag skulle hellre betala mer för att få en effektiv site. Dinwebb.nu är en lättnavigerad site. Det är mycket lätt att hitta den information man söker som företagare. Den känns också fräch och jag känner hur deras nytänkande genomsyrar deras företagsidè.


Foto: Stefan Falkelind

Sponsrat inlägg.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Filat på mitt föredrag

På torsdag ska jag hålla ett föredrag på en mässa. Jag ska surra om vad vi gör på mitt jobb. En kul utmaning att stå framför okända och prata. Men har inga problem med det. Har gjort det förut. Visst börjar ja bli lite nervis inför det hela men det hör liksom till. Föredraget är inte så långt. Bara 20 minuter.


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Grattis till presentkortet Evamar

Nu har jag utsett vinnaren av presentkortet på 300 kronor på SUMOpix.com. Den lyckliga är Evamar. Ett stort grattis till vinsten. Det kommer att komma en ny chans för er alla i en ny tävling. Besök min blogg så ser du när en ny tävling kommer.



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Snygg t-shirt

Det tog lite tid för mig att hitta nån snygg överdel på Halens. Fastnade för den här t-shirten. Föredrar v-krage istället för rund så den här var perfekt. Trycket är riktigt coolt. Lagom diskret om man inte vill sticka ut så mycket. 179 pix.

T-shirt

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Partiks Combo närmar sig finalen

Dansbandskampen kryper närmare och närmare finalen. Östersundsbandet Patriks Combo är fortfarande kvar i tävlingen. Himla glad jag är över det. På lördag kör de en riktig klassiker som jag tror kommer att gå hem i stugorna. Självklart ska jag hålla tummarna för att det även denna gång ska gå framåt för grabbarna.



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Vilken kul födelsedagsparty

Jag hade underbart kul på J födelsedagsparty. När vi kom dit var det proppat av folk. Trodde inte det skulle vara så mycket. De flesta pratade "rysska" men det var inga problem eftersom många av dem också kunde svenska eller engelska. Så jag fick användning för min engelska. Det bjöds på underbart god rödbetssallad. Måste fråga efter receptet. Den godaste jag ätit. Efter mat och dricka drog vi iväg till Plaza och rockade loss.








Foton: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vilken nässmäll

Vilken nässmäll jag fick igår natt. Helt oprovocerat var det. Den som gav mig det hade inte bättre förtånd att inte göra det. Var på efterfest hos en som jag känner lite grand och i lägenheten fanns en stor pittbull. Jag satt mig på huk för att hälsa på hunden och då kom den rusande mot mig och jag fick en rejäl smäll på näsan av dess stora huvud.. Fan vad ont det gjorde. Såg nu att det till och med att det hade blött från näsan och jag har så ont i snoken. Kändes som att få en mänsklig nässmäll.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Hon kommer att skratta åt presenten

Har varit iväg på stan och försökte hitta en födelsedagspresent åt J som fyller år idag. Känner inte henne så himla väl så det blev lite knepigt att komma på vad jag skulle köpa. Men där på stan kom jag på att eftersom hon håller på att träna på att lära sig svenska så passade det ju bra med en bok. Köpte en barnbok. En sån där lättläst. Jag är helt övertygad om att hon kommer att tokskratta när hon öppnar paketet och hittar boken.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Blev avslöjad

Knallade in på stan idag och tänkte använda ett presentkort jag fått. Det har legat här hemma i några år så det hade gått ut. Men jag tänkte att om jag ändrar på de två första siffrorna så märker de inget på affären. Killade i  på butiken och plockade åt mig saker och gick fram till kassan. Lämnade fram presentkortet. Hon tittade på det och sen tog hon fram en pärm och jämförde kortet. Hon sa till mig att kortet var inköpt 08 och hade gått ut. Dessutom så sa hon att nån hade ändrat datum på presentkortet. Jag låtsade som att jag inte hade en aning om det. Ok, sa jag. Då får det va, fortsatte jag. Sen vände jag på klacken och lämnade butiken. Lite pinsamt var det att bli avslöjad.



Läs även andra bloggares åsikter om

Coolt halsband

Själv har jag bara ett halsband som jag använder. Så ett till skulle sitta fint. Det här gillar jag. Coolt med dubbla kedjor. Dödskallarna är också riktigt tuffa. 299 riksdaler.

Double Boxchain Skull SEK 299, 923 Hyacint Drive - NELLY.COM
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Bilderna som kändisarna vill glömma

I gömmorna finns bilderna som kändisarna vill glömma. Alla har vi varit unga med diverse olika frisyrer. Det är så kul att glo på Dregens passfoto. Jag skulle inte kunnat gissa mig till att det är han där på biden. Det här är roligt.


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Följ min blogg med Bloglovin

Du som gillar min blogg och inte vill missa nåt av mina fantastiska inlägg kan superenkelt hålla reda på dem. Genom gratissiten Bloglovin håller du enkelt och smidigt reda på när min blogg uppdateras.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Granen i stan

Nu är granen på Stortoget på plats. Undrar vad det blir för belysning. Hoppas de har lite fantasi så det blir nåt coolt. Det var inte bara att smälla upp en julgran där hucks flux. En kranbil behövdes också till hjälp.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vi fixade julgranen till Torvalla

Tillsammans med mina kära jobbvänner har vi fixat en julgran till Torvalla centrum. Vi fick beskedet idag, av Östersunds kommun, av en ren slump. Idèn om en julgran kom vi på för ett antal veckor sen. Kontakt togs med kommunen men vi fick inga svar om de kunde bekosta att gräva ned ett fundament för julgranen. Inte heller om de kunde betala trädet. Tiden rann iväg så vi la ned projektet. Men tackvare vårt arbete så fixar nu kommunen en julgran till Torvalla centrum. Det är dagens höjdpunkt.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Råstektpotatis med curry

Nu håller jag på att äta råstekt potatis med curry. Funderade på vilken mat jag skulle laga till middag. Det är svårt det där ibland. Mina funderingar slutade med en av mina favvorätter. Korv,råstektpotatis och bostongurka. Jag testade att krydda potatisen både med piffi allkrydda och curry. Blev jäkligt gott. Rekomenderas. Vad har du ätit till middag?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Världens dyraste kaffe

Visste du att väldens dyraste kaffe är en riktig skitsak? Det utvinns nämligen ur kattskit. Man plockar kaffebönor ur bajset från kattdjuret Luwak. Det är från det djuret kaffesorten fått sitt speciella namn. inte så apptitligt. Eller vad tycker du?


Foto: Ian Britton, freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nu har jag mus

Vilket otroligt fynd jag gjorde på stan. Smet in på Alina Systems. Inte för att jag skulle köpa nåt. Fick syn på mössen i korgarna. Tänkte att en ny behövde jag. H som var med visade mig en annan korg. Där i låg det också möss. Vilket fynd alltså. Ynka 95 spänn för både laptopmus och datorväska. Ordinarie pris var 395 riksdaler. Snacka om pangpris. Eller hur?


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Läckert träd

När jag knallade på stan i söndags så gick jag förbi det här skyltfönstret. Där stod det här coola trädet. Tyvärr så var det inte till salu. Det tillhörde cafèt som låg därinne. Men jag blev så himla sugen på att ha ett sånt där hemma i mitt vardagsrum. Visst är trädet coolt?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om

Patriks Combo håller sig kvar

Tyvärr så glodde jag inte på "Dansbandskampen" i lördags. Valde mellan "Sagan om ringen - Härskarringen" och dansbands grejen. Filmen var mer lockande eftersom jag kände påmig att grabbarna i Patriks Combo skulle bli kvar även denna gången. Så rätt jag hade. Jublar!!



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Har ni firat pappa idag?

Ja idag är det söndag. Men inte vilken söndag som hellst. Det är ju Fars Dag. Min farsta var förbi här nyss så då passade jag på att gratta han på hans egen dag. Han fick också en trisslott av mig. Hoppas han har tur och vinner storkovan. Har du firat dagen?


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Stora kyrkan en söndag

Tog en promenad in till stan. Underbart skönt väder. Inte för kallt eller blåsigt. Perfekt helt enkelt. Stannade vid Stora kyrkan. En magnefik kyrka vi har som blickar ut över Storsjön. Vad tycker du om kyrkan vår?


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Mamman är ju ett hembiträde

Ja då börjas det igen. Vissa som ger sig in i TV-program gnäller sen i högan sky att de blir smutskastade. Nu senast har ena mamman i "Ung och bortskämd" slagit på sirenerna. Till Resume.se säger hon att SVT smutskastar henne och visar upp henne som ett hembiträde. Men hallå! Hon är ju ett hembiträde åt sin dotter när hon diskar efter henne och plockar upp hennes skräp. Då blir man utmålad som det i TV också. Det borde lilla mamman kunnat räkna ut med lilltån när hon ställde upp i programmet. Skyll inte på SVT. Vad tycker du?


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Har konverterat

Skulle testa att filma mig själv med kameran och sen lägga upp det på nätet. Tog fram den och filmade en stund. Men sen när jag skulle ta upp den i Windows Movie Maker så gick det åt skogen. Den stödde inte filmformatet. Jag fick ägna dagen åt att leta efter nåt bra program så jag kunde konvertera till rätt format. Så nu är det gjort och det funkade att ladda upp den där jag ville ha den. Äntligen. Blev så less när det gick ont. Nä ni får inte se filmen. Ska filma mer sen och lägga upp här.




Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Den vita chokladen är underbar

Nu har jag också prövat den omtalade vita chokladen från Marabou. Oj oj vad den är god. Redan efter första biten så njöt jag av den underbara smaken. En aning vanilj så där perfekt avvägt. Jag lät varje bit få smälta på tungan så smaken verkligen kom fram. De har verkligen gjort helt rätt som lanserat vit choklad. Förpakningen är så snygg också. Känns lyxigt. Tyvärr kommer den bara att finnas ett tag. Har du käkat den?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Fick gratis trisslotter

Himla glad jag blev när jag glodde ned på golvet framför dörren. Där låg ett brev med tre trisslotter som mjukvara skickat till mig helt gratis. Tack och djupt bock. Tog fram en femkrona och började skrapa. Ingen vins på första. Hoppet började tryta. Se där. På andra blev det vinst. Hela 25 kr. Jäkligt glad blev jag att jag överhuvudtaget vann nåt. På sista lotten blev det tyvärr inget fast det var jag redan inställd på.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Cool rya

Jag skulle behöva en ny matta i vardagsrummet men har inte råd just nu iallafall. Den här tycker jag är riktigt cool. Den skulle bli så snygg tillsammans med min soffa. 1 499 riksdaler på Halens. Vad tycker ni om ryamattan?
Ryamatta

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Torvalla by winther

Oj oj vad snö det har kommit idag. Här i Torvalla växer snön. Jag var ute nyss och tog lite bilder på eländet. Inte kul med så här mycket snö tycker jag. Gillar inte det alls. Gillar du vintern?


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nu är jag frisk

Äntligen är jag frisk från förkylningen. Den tog inte så hårt tack och lov. Jag kurerade mig med mycket sömn och vila. Det hjälper verkligen kan jag lova. Men det kan ju komma mer. Vem vet. Så idag blir det jobb.


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Ett roligt tidsfördriv

Att spela på casino är ett roligt tidsfördriv. Jag har själv varit ute på nätet och spelat. Prövade Black Jack och roulette. Det började så himla bra och jag vann lite men det slutade med att jag förlorade. Man blir så ivrig när det går bra och satsar lite fel. Jag skulle nog ha tänkt mig för lite mer så hade det säkert flytit på bättre. Jag varvade mellan Black Jack och roulette. Det är mina favvo casinospel på nätet. Om man vill bli bättre på att spela så finns det knep man kan ta till. På nätet finns det en massa olika siter som man kan spela på. Det är bara att pröva sig fram så ser du vilken som passar dig bäst. På de flesta siter får man en bonus när man reggar sig som medlem. Ett bra tips är att kolla upp vilkoren gällande det. Ett spännande tidsfördriv och man behöver inte satsa en massa pengar om man inte vill förstås.


Foto: freefoto.com


Sponsrat inlägg.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Frostiga Frösön

De här bilderna tog jag idag när jag blev tvungen att knata in till stan. De är tagna på Frösön där jag bor. Idag var det en riktigt frostigt ö.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Han inte läsa ut boken

Ja då var det dax igen. Ytterligare en roman som jag inte lyckats läsa färdigt innan den ska tillbaks till bibblan. Jag är så dålig på att läsa nu förtiden. Jag älskar att läsa böcker men har så taskig koncentrationsförmåga. Men jag ger mig inte. Bibblan hägrar idag eftersom jag bara måste skriva ut några papper men det är den enda ansträngningen jag gör idag. Sen får jag kurera mig tills imorgon.


En skitbok som jag inte ville läsa ut. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vårrullar med potatiskrocketter

Ja då var det dax igen för den dagliga middagen. Låg och funderade på vad jag skulle laga till. Bestämde mig för korv och strips men när jag rotade i frysen hittade jag vårrullar och potatiskroketter. Så det är det det blir idag. Vad ska ni äta?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Patriks Combo klarade sig - igen

Tyvärr så kunde jag inte glo på Dansbands kampen i lördags eftersom jag var på annat skojsigt. Läste i LT idag att grabbarna i Patriks Combo klarade sig igen. Jippi. Måste nog in här på nätet och se deras framträdande. Nu är det bara att se om de håller sig kvar på lördag.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Förkylningen kom

Attans också att jag skulle drabbas av förkylning. Jag som hade tänkt mig en skön och slapp söndags kväll. Men jag kan inte påstå att den är så där behaglig. Det rasslar och har sig i halsen. Ska ta mig hett te med honung i.



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Underbar kväll

Känner mig lite seg efter gårdagens festkväll. Hade plockat med mig det jag skulle klä ut mig i. Men blev upplyst att man inte skulle klä ut sig den här helgen. Blev först lite putt över det. Funderade först på att skippa utstyrseln men ändrade mig när det dök upp fler som var utklädda. Blev så himla glad när jag fick låna en peruk av G. Sen drog vi vidare till Plaza. När man är utklädd blir det så mycket roligare att vara uppe och dansa. Visst är jag snygg?


Foto: Isabelle




Bild 2 och 3: Isabelle i NoComments. Foton: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Ett hemskt party ikväll

Huvva. Ikväll blir det lite hemskheter. Inte några farliga sådanna. Ska på Alla Helgona party hos B. Ska bli underbart kul. Javisst ska jag klä ut mig. Ni får se utstyrseln imorgon. Har fått mat i magen så jag blir laddad. Sen kommer vi att dra oss till Plaza där underbara NoComments lirar.


Från förra året.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vinterjacka från Smartgay

Nu är det dax för att ta fram vinterjackorna
ur garderoben.
Fann den här sköna jackan hos Smartgay. Märket är Solid. Inte för små rutor vilket jag gillar och färgen är helt rätt. Nackdelen är huvan vilken jag hellst hade sett att man tog bort. 699 riksdaler. Vad tycker ni?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nakenmålning av Sean Connery

I ett dödsbo i Skottland har man hittat en nakenmålning av allas vår James Bond, Sean Connery. Innan hans skådespelarkarriär så var han nakenmodell, rapporterar BBC. Ja den målningen skulle jag verkligen vilja se. Han är ju så snygg. men att man skulle ha råd med den kan man ju glömma direkt. Den kommer att kosta skjortan. Skulle inte ni vilja se nakenmålningen?


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Alla Helgona utstyrseln

Nu har jag plockat fram det jag ska ha på mig imorgon när jag ska på Alla helgona party. Jag får se om det blir nåt mer också. Det är svårt att bestämma sig för vad man ska spöka ut sig i.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Känner mig lite krasslig

Har kännt mig lite krasslig idag. Känns som att det är nåt skit pågång. Jag håller tummarna att det inte bryter ut nån förkylning eller så. Det är så jobbigt att vara förkyld. Har sovit mycket och det hjälper.



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Sitter på handledarutbildning

Just nu sitter jag på skolbänken igen. Men det är bara ett tillfälligt gästspel. Nu ska jag utbilda mig till handledare. Det ska bli riktigt intressant idag tycker jag. En sån här utbildning behöver jag verkligen. Toppen. Toppen.


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Grym skjorta

Har kikat på den här grymma skjortan på nelly.com. Fastnade för den för att färgen är jäkligt snygg och att det är så läckert med siffrorna på framsidan. Märket är Jack & Jones och den heter Cad shirt. 399 riksdaler och den blir din.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Somrig fjärilskudde

På jobbet har vi lite somriga kuddar. En massa fjärilar pryder dem. De är riktigt snygga tycker jag fast jag skulle inte vilja ha dem hemma i mina soffor. De passar inte in riktigt. Men här på jobbet passar de utmärkt. Vad tycker ni?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fyllt i lönerapporten

Nu har jag äntligen suttit och knåpat ihop lönerapporten så jag får nån lön. Det tog sin lilla tid men nu är det klart. Känns himla skönt att jag kan bocka av det från göra listan. Nu är det bara att vänta på utbetalningen.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Fontänen på jobbet

Ja det är helt riktigt. Vi har en egen fontän på jobbet. Nu är den inte så stor utan bara en bordsfontän. Men den är läcker tycker jag. Så underbart avstressande att höra vattnet porla. Vad tycker ni?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Mitt hemgjorda te blev bra

Jag har experimenterat lite med att försöka göra mitt egna te. Det var ett tag sen jag plockade svartvinbärsblad utanför husknuten på jobbet. Lade dem på en bricka och torkade dem. Sen smulade jag sönder dem. Jag sitter här med en kopp av det nu. Det smakar faktisk jäkligt nice.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Partiks Combo håller sig kvar

Känner mig så himla glad över att favvobandet Patriks Combo höll sig kvar i Dansbands kampen. Det här bådar gott. Kopojkarna åkte ur tävlingen. Så tråkigt för dem kan man tycka. På lördag får ni rösta på Patrik och gänget så de får vara kvar.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,





RSS 2.0