Städning och sen vin

_DSC0001_600
Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Ja jag vet det. Det är bara onsdag men jag ska dricka vin ändå. Blir väl bara Agnevik och jag kan jag tänka mig sen kanske på Plaza eller så. Känner mig förtjänt av det. Har så jag klarar mig och behöver inte kila in till stan på bolaget. Skönt det. Ser att jag nog måste ta lite städning här först. Ser lite damm här och där så det måste bort. Disken behövs också tas om hand ser jag. Mycket man upptäcker när man är i städ tagen. Vad gör du i ikväll?

2 Responses to Städning och sen vin

 1. susanne skriver:

  Det gör du helt rätt i..:) Själv var jag på stan och tjuvlyssnade på ” Toto”…:) Inte fel det heller.

 2. Monica skriver:

  Hej vännen!
  Gud vad jag hade svårt för att hitta var man ska kommentera. Men nu har jag gjort det. Och jag gillar din blogg till 100%. Jag läser bloggen så ofta jag kan och orkar, men är så dålig på att kommentera. Men jag har lärt mej mycket om människor i din blogg. Och det tackar jag dej för. Ja, Tack för att du finns!
  Önskar dej allt gott och ha en härlig helg!
  Kram/Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.