Skämma ut sig TV

Lyxfällan_600
Patrick Grimlund och Magnus Hedberg. Foto: TV3/Ulf Berglund.

Såg för en stund sedan en kort snutt från det otroligt populära skämma ut sig TV, Lyxfällan. Ja jag kallar det hela för just det. För det är vad det går ut på. Att hitta personer som självvalt hamnat i ekonomisk knipa och sen ”rädda” dem samtidigt som personerna ska få skämmas i TV för hela svenska folket. Jag förstår varför som TV3 producerar sådana här typer av program. Pengar och åter pengar. Det jag däremot inte kan förstå är hur man frivilligt ställer upp och medverkar och skämmer ut sig i rutan. Jag skulle aldrig ställa upp på det för vem vill framstå som ett pucko. Är det för att det är coolt att få synas i TV? Sen så svarar alla som ett pucko på frågan om varför de fortsatt att shoppa loss fast inkassobreven växer.
– Jag vet inte, blir svaret.
Naturligtvis vet de varför så för att inte verka helt bakom flötet så borde de säga rakt ut att de helt enkelt medvetet struntat i att betala. Sen på slutet av varje program så låtsas de ha blivit så himla präktiga bara för att de ”räddats”. Så genomskinligt.

One Response to Skämma ut sig TV

  1. Maria Nilsson skriver:

    De är ju helt bankrutta på ruinens brant, oftast har en släkting anmält dem med. Vad återstår i deras liv? Att sälja sina barn på svarta börsen? Visst de idiotförklaras i en timme i tv3 men å andra sidan så får de en massa grejer, och många är schyssta och avskriver lån och annat bara för att lyxfällan ringer. De skramlar i hop lite tavelramar och skit för att sälja på en obligatorisk loppmarknad där de får in några tusingar och de är skuldsatta med över 100 000, självklart vill de vara med vad förlorar de? En timme i tv-rutan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.