SKA STÄMMA MIN EX ARBETSGIVARE

arbetsgivare

Pratade just nyss med mitt ombud på Unionen. Min ex. chef vägrar fortfarande att betala min lön. Han hade träffat min ex chef. Inget lyckat möte. Min ex arbetsgivare blev så arg att han bara stod och gormade i en halvtimme och kallade mig och mitt fackombud för en massa saker. Han sa att han inte tänkte betala nåt mer till mig. Fattar inte att det finns såna skitar till arbetsgivare.

Jag varnar er sök inget jobb på Istanbul City i Östersund. Så nu ska jag stämma han. Självklart vinner jag rättegången. Vilket helvete det här är. Att måsta slåss med näbbar och klor för att få sin lön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.