Nya möten med kaffe

700-9_600

Jag älskar att träffa nya personer. Spännande att möta nya ansikten tycker jag. Har precis varit och druckit kaffe i Valla på Frösön. Hängde på Magnus Lindqvist och hälsade på hos en klasspolare till han. Där möttes vi av några till från hans klass. Ett härligt tjejgäng som satt och partade. Snacka om att jag blev sugen. Ja på öl menar jag naturligtvis. Blev så frestad på att kila på Plaza ikväll. Kan ju bli kul.

One Response to Nya möten med kaffe

  1. Susanne skriver:

    Alltid trevligt att träffa nya människor, får nya möten varje dag med olika människor, tack vare min lilla hund…:) / Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.