Nästa artist klar till Kirikogalan

testbild1_600

Fan vad glad jag är. Som en del av er vet så håller jag på att jaga artister till Kirikogalan 2013 i Östersund. Ett slitsamt jobb men otroligt kul att hålla på med. Nu har jag fått klartecken från en av Sveriges stora artister. Nä jag avslöjar inte namnet än. Men jag kan säga att den här artisten kommer att synas i ett väldigt populärt program i höst som kommer att beröra. Det kommer att bli en grym show kan jag lova er. Så ni får boka in lördag den 9 november redan nu.

2 Responses to Nästa artist klar till Kirikogalan

  1. Jonnie skriver:

    okej, ja snart kommer nog regnet hit oxså

  2. Ama de casa skriver:

    Jag gillar inte cliffhangers… 😉

    Kul att anordna en sån grej – hoppas det blir bra respons! Det är jag säker på att det blir, men jag är nog inte i Sverige då, så jag får väl kolla i din blogg istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.