Mot nya mål

_DSC0085_600
Central Stationen Stockholm 2014. Foto: Stefan Falkelind

Ja nu är det inte så länge kvar innan jag blir arbetslös. Känns vemodigt med tankte på hur länge jag jobbat där och allt man gjort. Det har varit en härlig tid med utmaningar och ansvar. Helt enkelt mitt drömjobb. Vem vill inte ha ett jobb som man älskar att gå till? Jag vill ha det. Lugn, jag slutar inte imorgon, det är ett litet tag till. Har sökt mig nytt jobb. Får se om jag får det. Det är ett jobb där jag skulle jobba med marknadsföring precis som jag gör nu. Håller tummarna att jag får det. Sen håller jag på att kolla möjligheterna till ett annat jobb. Så det styr mot nya mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.