Fick isbitar kastade på mig på Östersund Pride festen

Östersund pride
I lördags var det äntligen dax för Östersund Pride.
Självklart hade jag klätt upp mig och blivit sminkad för att åka på lastbilsflaket. Hade klätt mig som kvinna med lång klänning, halsband och blå page peruk. Sen hade Body Shop sminkat mig så man glänste i vimlet. Valde att åka med första lastbilen med samerna. Kände en härligt stor gemenskap och så otroligt kul. Vi dansade, sjöng och ropade. Sån stämning. Blev faktiskt rörd när jag vände mig om och såg det jättelika pridetåget. Den bästa priden som varit i Östersund. Ungefär 5 000 gick med i år. Helt jäkla fantastiskt. Det var jäkligt bra att SD inte fick gå med oss. Sd är inte ett vanligt parti. Så är det.

På kvällen hände det en tråkig sak. Var på Pridefesten på Marite. Stod på uteserveringen på övervåningen och njöt. Plötsligt känner jag en isbit på mig. Sen flera till. Ser inte vem som kastade. Det kommer fram en kille som berättar att han sett när jag fått isbitar på mig men inte vet inte riktigt vem som gjorde det. Men han misstänker en kille vid närmaste bordet. Kollar på killen och han ser så skyldig ut. Killen som kom fram går och pratar med andra killen. Killen erkänner. Sen går jag fram till killen och säger ”moget?”. Va? säger killen och spelar oskyldig. ”Är det moget att kasta isbitar på folk? fortsätter jag.  Killen tittar frågande på mig. ”Det är ju du som kastat isbitar på mig”. ”Det var roligt” säger han. ”Roligt? Är det roligt att få isbitar kastade på sig?” avslutar jag och går därifrån. Sen kommer vakten och kille blir utslängd. INGEN kastar isbitar på mig ostraffat. Punkt slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.