Ingen fotboll ikväll för min del

sticker,375x360

Fotboll och fotboll. Ikväll sitter folk klistrade framför TVn och glor på skiten. Jag verkligen avskyr fotboll. Har ingen aning om vilka som spelar ikväll och jag bryr mig inte ett dugg. Vuxna människor som springer omkring och jagar en boll. Fattar inte hur det kan vara kul att glo på. Så tråkigt. Sen blir springpojkarna förbannade på varandra och lika med vissa på läktarna. Nej ingen fotboll för min del ikväll. Sappar runt bland kanalerna nu och hoppas hitta nåt intressant att glo på. Känner att jag bara vill slappa i soffan ikväll och ladda inför morgondagen då det blir fest hos mig. Hoppas jag hittar nån bra film att se på.

3 Responses to Ingen fotboll ikväll för min del

 1. Tommy skriver:

  Länge sen jag var här inne och tittade märker jag! Nytt på designen och allt!

  Hoppas allt är bra!

 2. Tommy skriver:

  Sv: Verkligen, men saknaden efter sambon är stor. Han har varit iväg på jobb länge, på måndag när han kommer hem igen är det 21 eller 22 dagar han varit iväg , så nu längtar jag fruktansvärt efter honom!

  Det finns ju allergi hundar, men trist att skaffa hund bara för den är allergivänlig och att man inte kan skaffa den ras man egentligen vill ha!

  Tack för ditt svar, jag tar det till mig!

 3. Jonnie skriver:

  ja de e inget kul me pluggande, men om 2 månader så e de klart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.