Himla coolt tvättställ

tummen-upp_70538984
Har länge haft funderingar på att fixa till i mitt badrum. Idéerna har flödat men att komma till skott är en annan fråga. Sen är ju priserna helt avgörande. Jag är inte precis nån miljonär som bara kan vraka och välja hur som helst. Hittade en site som verkar himla intressant. Badlagret heter de. Håller på att kika igenom siten nu. Layouten är snygg med den blåa färgen som känns inbjudande. Saker som kundservice, leverans och köpvillkor är placerade tydligt på första sidan. Det är ett stort plus. Nu till sortimentet. Brett utbud där jag hittar allt jag skulle behöva. De har en fyndhörna också. Gillar fyndhörnor. Hittar en helkroppsspegel för halva priset. En sån skulle jag vilja ha i mitt badrum. Sen hittar jag också ett supersnyggt tvättställ prissänkt med hela 69 %. Perfekt för mitt är sprucket och jag vill ha ett snyggt nytt. Ett sånt där som man kan hitta på hotell. Coolt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.