Glad midsommar alla bloggläsare

midsommar_480

Ja snart är det midsommarafton. Tiden bara rinner iväg tycker jag. Har inte planerat in något speciellt jag ska göra då. Skönt att ha det öppet. Det blir iallafall ingen dans runt någon stång eller att jag kilar iväg till Jamtli. Inget för mig inte. Kan vara skönt att bara koppla av här hemma också. Men jag vill önska alla mina bloggläsare en underbart skön midsommar. Vad ska du gör för roligt?

One Response to Glad midsommar alla bloggläsare

  1. Tommy skriver:

    Sv: Ja verkligen!

    På midsommar ska jag iväg på fotojobb, ska fotografera ett bröllop så jag ber till gudarna att det inte regnar! Sen blir det ner till husvagnen igen och mysa med sambon, äta gott och dricka gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.