Eurythmics – Missionary Man

En av mina största favvosar. Annie Lennox är så fantastisk och rösten är gudomlig. Just den här låten får mig att tänka på vad religionen ställer till med för elände. Ett elände helt enkelt. Vad läckert coolt det är i början på videon då Annies ansikte skapas av nån vätska. Vilken häftig effekt. En så härlig video. Kan se den om och om igen.

3 Responses to Eurythmics – Missionary Man

  1. Veiken skriver:

    Ouppss Här hamnade jag mitt i smöret. Annie Lennox med eller utan Dave Stuart är en gåva till mänskligheten! En av dom stora! 🙂 🙂 🙂

  2. Hellan skriver:

    Oj, dom var det längesen jag hörde. Hon har verkligen en fantastisk röst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.