Ett år äldre

_DSC0054_600
Foto: Magnus Lindqvist

Huvva för att fylla år. Nu har jag blivit ett år äldre. Känns inget speciellt att fylla år. Har nyss käkat lunch och ska nog ta mig ett bloss. Något firande blir det inte ikväll. Sparar det till lördag. Då jäklar blir det firande och fest kan jag lova er bloggläsare. Nu måste jag träna in den nya åldern. Tror det var 22 jag fyller? Ha ha. Eller var det några år till? Tänk om nån kunde bjuda mig på lite tårta eller en go fika. Önsketänkande.

4 Responses to Ett år äldre

 1. danten89 skriver:

  Vill du ha tårta? =D

  Jag ångrar inte en sekund att jag utbildade mig till usk 🙂

 2. svar: nylontråd men kan göra i läder med:)

 3. Ama de casa skriver:

  Haha! GRATTIS till dig! Tror jag… 🙂

 4. susanne skriver:

  Grattis i efterskott..:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.