Det händer lite grejer här i stan

clabbe

Vilket otroligt roligt jobb jag har. Att få sitta och fundera på vad som kan passa in i nöjessvängen och boka artister och band till Cuprum. Vilket drömjobb jag har. Mycket pågång nu kan jag lova er. Hårdrockskväll med Östersundsbandet The Troopers som kör tribute to Iron Maiden, hiphopshow med Östersundaren Johan Alander tillsammans med Lawan, Anna Lisa Hellqvist, Dj Saetran och nostalgidisco med Clabbe. Det ni. Sen så håller jag på med att fixa gig till ”min” artist Jamie Meyer. Jäklig kul det med. Fast behöver lite vila nu känner jag.

2 Responses to Det händer lite grejer här i stan

  1. Åsa Engman skriver:

    Åh va kul! Ser fram emot Nostalgidisco med Clabbe och Jamie Meyer. Kanske dags för mig att boka tid till våran jacuzzi och bastu med lite öl, dig, lillsyrran och Camilla. Så du får vila och hämta lite energi. Vad säger du?

    • Stefan Falkelind skriver:

      Det skulle vara himla kul med Jacuzzi. Hänger gärna på vid tillfälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.