Den organiserade brottsligheten ett allvarligt problem

Organiserade brottsligheten
Foto: Skärmklipp SVT.

Vi har ett allvarligt problem i Sverige. Den organiserade brottsligheten. Det skjuts och sprängs. Det utfört av bl a. gängkriminella. Inte pågrund av att det kommer flyktingar hit. Gängkriminalitet skapas här i Sverige. Katerina Janouch, Joakim Lamotte och Tino Sanandaji skyller sprängningar och skjutningar på invandrare. Om vi stänger gränserna och skickar hem dem som sökt asyl här så försvinner problemet resonera dessa med sina skygglappar på.

Visst är det enkelt att stämpla en grupp människor som orsak till det onda. Men de glömmer en otroligt viktig sak. Nämligen att det gängkriminalitet handlar om individer, inte om individerna är födda utomlands eller är svenskar. De undviker medvetet att ta upp de kriminella MC-gängen. Det ligger inte riktigt i deras agenda. Närmare 5 693 personer kan kopplas till Hells Angels, Bandidos , Satudarah och No Surrender.

I september 2018 kom rapporten ”Våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet”. Den visar att den största gruppen är MC-gängen. 77,4 % är födda i Sverige, 56,3 % har svenskfödda föräldrar. Så har det att göra med att det kommer flyktingar till Sverige, Lamotte, Janouch och Sanandaji? De här kriminella MC-gängen sysslar med utpressning, hot, hämd, och skrämsel. Sen startas det också krig mellan gängen där det ena gänget ska hämnas på det andra. Sen hämnas det gänget.

Katerina Janouch, Joakim Lamotte och Tino Sanandaji skyller sprängningar och skjutningar i tid och otid på invandrare. De kriminella MC -gängen bugar och bockar.

3 Responses to Den organiserade brottsligheten ett allvarligt problem

 1. Stefan Falkelind skriver:

  Tino svarar mig på messenger: ”de har ju låg IQ

  ”56,3 % har svenskfödda föräldrar”

  Så 44% har inte det?

  Vi vet helt enkelt att 90% av de i skjutningar har invandrarbakgrund i skjutningar, MC gäng utgör en minoritet av våldsbrott, och mycket av är också invandrare.

  Låt idioterna ljuga, ni andra måste lära er siffrorna och inte gå på det eller bli förvirrade”

  Jag:
  ”Vilka har låg IQ? Ja jag skriver ju det. ”90% av de i skjutningar har invandrarbakgrund i skjutningar,”. Källa? ”MC gäng utgör en minoritet av våldsbrott, ”Källa?”

  Tin:
  ” ”Av 100 personer som knyts till mord och mordförsök med skjutvapen har 90 minst en utlandsfödd förälder, visar DN:s granskning”

  https://www.dn.se/nyheter/sverige/vanligt-med-utlandsk-bakgrund-bland-unga-man-som-skjuter/

  Nu har du din källa, vad är din kommentar?

  Tänker du rätta din oärliga inlägg eller ljuga mer och gå till personangrepp?

  Du bad om källa, men när du fick källan så blir du tyst.

  Varför? Är det seriös källanalys, eller någon som av ideologiska skäl vill höra ett budskap och vägrar ta till sig när det bevisas vara fel?”

  Jag:
  Det är inget oärligt inlägg. Varför skulle jag gå till personangrepp?Man måste väl få svara när man vill? Inte NÄR DU säger det. Vad bevisas vara fel?”

  Tino:
  ”Att du ger sken av att jag talar osanning om koppling mellan vålsbrott och de med invandrarbakgrund.

  Det är visst ett personangrepp, och jag citerar det faktiska våldet, alla i MC klubb eller gatuhäng är inte våldskriminella mördare, det intressanta är våldet, inte antsl medlemmar.

  Det jag skriver är Statisktik, du attackerar mig ändå.

  Ohederligt”

  Jag:
  ”Ja du talar osanning om koppling mellan våldsbrott och de med invandrarbakgrund. Du målar ut en grupp. Den grupp du själv tillhör. Det är inte angrepp på din person. Ja det är inget fel att du citerar det faktiska våldet. Jag har återigen inte påstått att alla I gatugäng eller mc klubbar är våldskriminella mördare. Naturligtvis är antalet viktigt. Du tycker ju antalet är viktigt i det du redovisar. Du redovisar statestik och drar egna slutsatser. Alltså tycker nåt. O jag tycker inte som dig.”

  Tino:
  ”Det är du som är en skamlös ohederlig person och talar osanning, trots att du fick källa.

  Ditt inlägg handlar om vad jag skrivit om kriminalistet, men du ljuger och döljer data på just kriminalitet

  I stället ljuger du (det vet du innerst inne) och talar om antal personer i nätverk, trots att helt enkelt inte är samma sak när många i MC-gäng bara hänger där.

  Lögnare, skäms på dig.

  ”Du målar ut en grupp. Den grupp du själv tillhör. ”

  Rasist är du också, äckligt. Ge fan i att prata om vilken ”grupp” jag tillhör, smygrasist.

  Nästan alltid är låtsasgoda människor som du som ljuger de värsta rasisterna som inte kan se invandrare som individer, det kommer direkt upp när man skrapar på ytan

  Ljug så mycket du vill, ingen läser och tror dig ändå

  Skicka inte medlande till mig och fråga om källor när du inte bryr dig, du visar att du inte är seriös om fakta.”

  Jag:
  ”Nu försöker du köra med härskarteknik genom att säga att ”det vet du innerst inne” sen går du till personangrepp och kallar mig rasist. Du gör ju så när man inte håller med. Du har ju gjort så tidigare när jag inte hållit med dig. Jag pratade om kriminella mc gäng. Så du har inte invandrarbakgrund?”

  Tino:
  ””Så du har inte invandrarbakgrund?”

  Din rasist består av att använda det som svar när du ljuger om statistik. Det saknar relevans vilken ”grupp” jag tillhör, och fattar du inte varför det du skriver av de allra flesta invandrare kommer att ses som tecken på vidrig rasism ska du läsa på.

  ”Jag pratade om kriminella mc gäng.”

  Nej, du pratade om vilken ”grupp” jag tillhör

  En normal icke-rasist drar inte upp sånt om de bara pratar om statistik. Att du har fel i ditt inlägg är bevisat länge sen, du vill inte erkänna det så du svamlar om min bakgrund i stället för sakfrågan.

  Du påstår också att jag som forskare med invandrarbakgrund inte bör rätta dig när du skriver fel och lurar folk om våldsbrottslingars bakgrund, vilket du inte skulle sagt till en svensk forskare.

  Typisk beteende”

 2. Stefan Falkelind skriver:

  Jag svarar Tino:
  ”Jag skrev så här:”Du målar ut en grupp. Den grupp du själv tillhör. ”. Vad är det för rasistiskt? Men Tino du anser ju grupptillhörighet vara viktig eftersom du målar ut en grupp. Vilken statestik ljuger jag om? Nej idet samanhanget pratatde jag inte dig utan om kriminella mc gäng. ”Du påstår också att jag som forskare med invandrarbakgrund inte bör rätta dig när du skriver fel och lurar folk om våldsbrottslingars bakgrund, vilket du inte skulle sagt till en svensk forskare.” Nu försöker du hitta på. Så har jag inte skrivit.”

 3. Stefan Falkelind skriver:

  Tino svarar:”Gode gud. Jag ser ingen poäng att fortsätta diskutera med dig, jag har så pedagogisk jag kan förklarat för dig hur du har fel om statistik, gett dig källor och till och med försökt snällt förklara för dig varför din kommentar om någons ”gupp” de ”tillhör” är olämplig.

  Andra har också förklarat detta för dig i din kommentarsektion, men du visar inget uppriktig vilja att resonera eller lyssna. Ha det bra, gå sprid falska anklagelser om att jag går MC-gängs ärenden och annat näthat, du menar inte väl”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.