Är lite nyttigare ikväll

_DSC0008_600
Foto: Stefan Falkelind

Känner mig lite nyttig just nu. Låg i soffan och kände mig sugen på dricka och nåt gott att smaska på när jag ligger i soffan och glor på TV. Fast samtidigt ville jag vara nyttigare än vanligt. Hade funderat ut light läsk. Vet att det är sötningsmedel som inte är nyttigt men inget socker i all fall. Väl inne på affären höll jag på att ta fyllda goa muffins men gick vidare till snacksavdelningen. Där framför mig stod det. Popcorn, perfekt. Nu ska jag lägga mig ned och njuta.

One Response to Är lite nyttigare ikväll

  1. Tommy skriver:

    Sv: Tack ska du ha!

    Ja migränen är inte att leka med, så trött på skiten efter så många års lidande, men det blir väl bättre .. kanske!

    Ja det var en tung dag i måndags då hunden fick somna in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.