Äntligen ett biobesök

Fast-Furious-6-12-600x450
Fast and Furious 6.

Äntligen säger jag. I onsdags så frågade en polare om jag ville hänga med på bio. Det var år och dar sedan jag var och såg en film sist så självklart ville jag hänga på. Jag frågade inte ens vad det var för film vi skulle se. Spelade inte så stor roll. Det var biobesöket som var det viktiga tyckte jag. ”Fast and Furious 6” blev det. En actionrulle. Kan säga så här. Bara en procent av filmen var bra, resten inte. Så mycket som var riktigt överdrivet så det kändes alldeles för orealistiskt. Så tummen ned blir det.

One Response to Äntligen ett biobesök

  1. susanne skriver:

    Trist när man väl går på bio…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.