Andarna besökte mig

heart_600

Spådamer, spåherrar, sierskor, medium. Ja det vimlar av dessa. Vissa är bluffare medans andra är äkta. Känner själv en som säger sig vara medium men jag är en sån person att jag vill ha lite bevis på förmågan först innan jag kan tro att denne har en sån förmåga. Att det finns personer som kan få kontakt med andar det tror jag stenhårt på. Jag är övertygad om att andar finns runt omkring oss. De försöker på olika sätt att få kontakt med oss. De kanske vill de oss hjälp och ge stöd i svåra situationer. Ett äkta medium kan förmedla vad de har att säga.

Har själv varit med om lite som gjort mig övertygad om att andar finns. Redan när jag var liten så hörde jag en röst som gav ifrån sig typ ett väsande, eller vad man nu ska kalla det, ljud precis i mitt öra när jag gått och lagt mig. Nej jag drömde inte det. Blev jäkligt skraj fast sen så somnade jag om. En annan sak som hänt mig är att jag sett ett stort vitt ljus som svepte över hela min säng när jag gått till sängs. Den gången kände jag bara ett lugn. Är man intresserad av att testa ett medium eller nån sierska så finns det en sajt där de är samlade. Kan erkänna att jag blir sugen att ringa.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.