Har fått Johan Alander och Panda Pompoi

johanalander_600
Rapparen Johan Alander.

Jag är jäkligt glad att jag fått det stora förtroendet att vara bokningsagent åt Östersunds rapparen Johan Alander och hiphopgruppen Panda Pompoi. Det var Johan som frågade mig och jag nappade direkt. Innan jag fick första kontakten med han kände jag inte till mer än hans namn. Började att lyssna in mig på hans låtar och blev genast fast. Han är så grymt bra. Sen när jag fick höra gruppen Panda Pompoi som Johan ingår i så blev jag även där fast. Grymt bra de är. Så nu är det bara att ringa mig och boka in lite gig med grabbarna.

2 Responses to Har fått Johan Alander och Panda Pompoi

  1. Jilina says:

    Vad kul för dig, grattis 🙂 Aldrig hört talas om dom 🙁 Men ska nog ta o kolla upp.

  2. Susanne says:

    Vad roligt grattis.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.