Bira och bärs ikväll

om_l_600

Blev riktigt överraskad när en snäll polare till mig erbjöd sig att köpa bärs till mig. Har inte fått pengar än så jag hade först tänkt vara nykter och städad ikväll. Fast nu har planerna ändrats. Det är lite tid kvar innan han kommer hit och vi kan börja dricka öl så jag tänkte ta och städa lite här innan. Känns bättre att ha städat innan man börjar parta. Lite middag hade jag också tänkt att få  i mig innan det brakar loss. Har tagit fram en fryst pizza som jag nu ska värma i ugnen. Tror den kommer att vara riktigt god.

4 Responses to Bira och bärs ikväll

 1. Carina says:

  Have fun! 🙂 🙂 🙂

 2. syren says:

  Fina sorter!Trevlig kväll.

 3. Augusta says:

  Det var igår det, idag den 9/8.
  Hade ni trevligt 🙂

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.