Bidde inget party

_DSC0001_600
Foto: Stefan Falkelind

Det blev ingen illegal efterfest för mig. Hade tänkt gå på det men kände mig alldeles för trött och seg för att ge mig iväg ut på party. Man orkar inte lika mycket nu som man gjorde förr. Det räckte gott och väl med partandet i fredags. Jag behöver mycket sömn och villa dagen efter. Så det blev TV och soffan. En tjejpolare ringde och undrade om jag inte var på fest men icke. Det blev ett långt samtal om allt möjligt mellan himmel och jord. Mycket trevligt.

2 Responses to Bidde inget party

  1. Hellan says:

    Det blev ingen fest för mig heller i helgen, rätt skönt att bara vara hemma ibland också. Tur att du fick gå ut i fredags då i alla fall!

    • Stefan Falkelind says:

      Ja det är skönt att vara hemma också istället för att gå. Ja det var så kul att gå ut då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.