Städning och sängväntan

_DSC0007_600
Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

I väntans tider. Ska få en ny säng idag. Ja den är ny för mig men en använd. Har länge velat ha mig en dubbelsäng men pengar kostar en sån. Inget jag har råd med. Fast nu så ska jag få en helt gratis av en polare. Så snäll han är. Har släpat ut den gamla ur sovrummet helt själv så den står nu i vardagsrummet och skräpar. Passar på att städa sovrummet så den nya sängen får det fint. Längtar.

3 Responses to Städning och sängväntan

  1. Carina says:

    Vad nice 🙂 Då kan du ju ligga både kors o tvärs 😉

  2. […] ska lägenheten få sig en omgång. Nej jag är inte på krigsstigen utan tvärtom. Nu ska det fixas till här […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.