Sket sig med jobbet

1298_600

Ja det kan ju inte alltid gå bra. Jag har berättat för er om att jag skulle börja jobba på en grillvagn. Men nu blir det inte av. Kom liksom en sak emellan som gjorde att det blev så. Fast på torsdag så ska jag träffa en arbetsgivare så jag får se hur det går då. Spännande blir det. Har också blivit tillfrågad om ett annat jobb så det väntar jag besked om hur det blir med detta. Så jag ger mig själv en lyckospark.

3 Responses to Sket sig med jobbet

 1. Anne says:

  Hoppas att du får jobbet. Synd att det inte blev någon grillvagn 🙁

  Ha det så bra och sköt om dej 🙂 KRAMAR

 2. Augusta says:

  Söker du jobb?
  I så fall så håller jag tummarna för dig 🙂

  Good Luck!

  Kram

 3. syren says:

  Håller tummarna och Lycka till! kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.