Lördag och ingen krog

_DSC0125_600
Foto: Stefan Falkelind

Ja nu är det lördagskväll och klockan är snart 22. Men jag är inte på nåt party eller sitter här och dricker nån öl eller vin. Spiknykter är jag. Ingen krog för mig ikväll. Har faktiskt ingen som helst lust att parta eller att krogen skulle locka. Vill vara hemma och mysa. Har köpt mig chips, dipp och en dricka. TV:n är på och jag glor på en film fast den har jag redan sett. Men en grymt bra film.

2 Responses to Lördag och ingen krog

  1. Hebbe says:

    Hej du,,Ja så tyckte jag oxå,eftersom det är en kostnad som kommer varje månad,,men si det går inte,då skulle dom förlora dessa 26:-
    Skitdåligt..Haé Bra.

  2. Veiken says:

    Krogarna är ju öppna 7 dagar i veckan – om man vill. Inga problem att koppla av en lördagskväll! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.