Jobb på gång

FUNNYWOW_32_600

Har kilat iväg till Arbetsförmedlingen idag. Behövde faktiskt surra med nån handläggare där. Har blivit erbjuden ett jobb nu. Visserligen kommer det bara att bli på timmar. Hur mycket det blir vet jag inte. Men det är bättre än ingenting tycker jag. Jag kommer att berätta mer om det sedan. Jag har jobbat med det här förut så det kommer att bli lätt att komma in i arbetsuppgifterna.

2 Responses to Jobb på gång

  1. Anne says:

    Nice 🙂

  2. Ama de casa says:

    Jag håller på och trycker i mig en massa supergoda amerikanska cookies hela tiden. Borde också fundera på att gå över till frukt och grönsaker…
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Är du en människa? Fyll i siffran! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.